VALIANT SNOWHUNTERNimi Snowy VH15-031-0612
Väri Rautias
Syntymäaika 04.04.15
Rotu Suomalainen puoliverinen

Sukupuoli Ori
Säkäkorkeus 165cm
Painoitus Esteratsastus
Koulutustaso 130cm

Kasvattaja Valiant Warmbloods (VRL-12909)
Omistaja Jirka, VRL-14535


Luonne

Snowy on piru hevoseksi ja sen käytös on kaikkea muuta kuin hyvää, ori on ilkeä ja omahyväinen, eikä se tunnu välittävän vaikka johon kuhun sattuu. Useaan otteeseen on ajateltu sen viemistä makkaratehtaalle, mutta orin työskentely ratsuna estää tämän.

Kukaan täysijärkinen ei halua hoitaa Snowyä. Orin etupää puree, takapää potkii ja kaikki siltä väliltä liiskaa. Ori ei tunnu potevan minkäälaisia oman tunnon tuskia, vaikka hoitajaparan varpaat olisivatkin orin alla tai tämä tekisi hoitajalleen hammaskarttansa olkapäähän - päinvastoin, ori vaikuttaa vain tyytyväiseltä tekosiinsa. Paras Snowyä on hoitaa käytävällä, jossa se saadaan kaksin puolin kiinni. Tällöin ori ei yletä hampaillaan hoitajaan, joten kaksijalkaisella on yksi uhka vähemmän mietittävänään.

Ratsuna Snowy korvaa huonon käytöksensä. Ori on jääräpäinen ja tahtoo tehdä asiat omalla tyylillään, mutta kun ratsastajan ja orin kemiat viimein kohtaavat, on ori uskomaton näky. Esteradoilla Snowy on vauhdikas ja säpsäkkä tapaus ja usein se tuppaa kuumumaan tämän mielilajinsa parissa. Esteillä ratsastajan on tärkeä olla osaava, sillä pienetkin virheet saavat orin raivon partaalle ja tällöin ratsastaa on ainoa, joka esteen ylittää. Osaavalla ratsastajalla se on esteratojen kingi, eikä voitto jää ainakaan liian hitaasta ajasta kiinni.

kirjoittanut, Minja E


Sukutaulukko


II. THIS IS MY SECRET F
     ERJ-II, YLA2, EV-II


IE. VALIANT SNOWHAWK
      ERJ-II, KTK-II


EI. VALIANT VESTA
      Silber prize


III. TOYBOY


IIE. SECRET FROLIC
        ERJ-II, ERL-II, YLA2


IEI. CAMOUFLAGE
        ERJ-I, YLA1


IEE. LAS SERCE
         ERJ-II


EII. IMPERIAL
        ERJ-I, KTK-II


EIE. MADAM MERCURY
         YLA3Virtuaalitalli Waterlily - 2018
Jirka Seljas
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita